lørdag, november 04, 2006

Aksel : Vi liker'æ ikke!

Det å være oppkalt etter en fotograf som mamma mente var så knusgudbedåremegdritlekker, men som hun dessverre ikke fikk (og derfor måtte ta takke til fatter'n) fordi han selvfølgelig var like homo som Blomster-Finn i nettingstrømper, funker helt greit for meg.

Det å ha en nedverdigende jobb på Narvesen, hvor jeg får kjeft av alle og enhver fordi jeg enten er dum i huet, kjønndiskriminerende, eller ganske enkelt ikke skjønner at man ikke kan selge en brusflaske til over 20 kroner når det allikevel ikke er annet en vann med sukker i, synes jeg også funker helt greit. En ekstra bonus med jobben er jo at man oser pølse når man er ferdig på jobb, slik at dersom jeg skulle møte kjente som ikke vet hva jeg jobber med, tror de jeg har brukt de tre siste ukene på å lete etter matrester i alle containere og søppelkurver som måtte være plassert rundt omkring i Oslo.

Det å være sammen med Gunn Samantha synes jeg iallfall funker. Eller, det har ihvertfall funket bra til nå.. Det vil si, det går fint så lenge hun lar være å hakke på meg for småting, som f. eks at jeg faktisk reparerer DVD-spilleren når den ikke virker. Og når jeg gjør ting kun for å gjøre henne fornøyd, som å klippe meg når jeg har spart håret mitt til dred's de siste tre årene, er det litt surt å få høre at det "godt kunne vært litt lengre". Men, alt-i-alt synes jeg at jeg er sammen med ei kjempejente! (Og hun liker faktisk Converse-skoene mine!)

Det som ikke funker så bra, er at jeg til stadighet befinner meg rundt Åshild, eller Ass-hole, om du vil. For det første; Jeg har vært borti loff som har hatt en høyere intelligenskvotients enn den jenta.
Nr 2; Hun er rett og slett utspekulert ukoselig, i særegenhet mot Gunn Samantha (og meg, men jeg nedverdiger meg ikke å replisere mot idiotien hennes).
Nr 3; Jeg har aldri likt å forholde meg til jenter som er løsere enn ei utslått tann, og jeg ville ikke engang dytta borti Åshild med pikken til en sjøldau gnu som har svellet i solsteiken i tre-fire dager.

Anyways, kanskje det hadde vært en idè å bli "venn" med henne... Bare for å få litt tillit, slik at jeg eventuelt en gang kunne fått gjort noe skikkelig bedritent mot henne - som å kable i Pedro Garcia-skoene hennes - uten å få skylda for det... Kanskje det!

5 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

...og der tok denne bloggen en interessant vending....

6:23 p.m.  
Anonymous Anonym sa...

Hmm... Er det en enstemmig avgjørelse å la Aksel blogge eller sitter Åshild og furter en plass?

1:31 p.m.  
Blogger Gunn Samantha sa...

Furter eller kaster kniver - det kommer an på hvordan du ser det.

3:29 p.m.  
Blogger Tine sa...

Jeg velger å ikke kommentere dette.

5:08 p.m.  
Blogger Espen Nersveen sa...

Er du så løs misshild?
Snakker vi tresifra?

12:27 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Hjem