torsdag, august 31, 2006

Tine : MEg-MEg

Jeg er egentlig ikke så glad i memer, hovedsaklig fordi det sant og si er riktig så fuckings kjedelig å lese. Denne var allikevel litt morsom, hovedsaklig fordi det var jeg som ble utfordret av Vampus og ikke min sambo og jeg.

Det hele er rimelig enkelt. Jeg skal avsløre ti forskjellige ting jeg gjerne skulle sagt eller burde/kunne si til ti forskjellige personer, men som av ulike årsaker har forblitt eller forblir usagt.

1. Jeg var faktisk bare fjorten.

2. Den er ikke så stor som på tv. Ikke leiligheten, båten, eller lønnen din heller. Sant og si tror jeg bare det var egoet ditt som var likt proposjonert i virkeligheten.

3. Vet du, det ryktet om at jeg bare tok deg for pengenes skyld, det er faktisk sant.

4. At du vanker så mye på restaurantene på Aker Brygge om sommeren er ikke så rart. Du vasker jo der etter stengetid (jeg så deg!).

5. Nei mamma, han var ingen glidlås-ingeniør som bare skulle se hvor sømmen gikk... ihvertfall ikke bare.

6. At vi er venner fortsatt er hovedsaklig på grunn av at kameratgjengen din er så viril, i motsetning til deg etter et par pils.

7. Det jeg hekler på er ikke et penal. Det er til dildoen min.

8. Fuck me! Fuck me! I wanna feel your body! (Og ikke bare når du er full nok...)

9. Det var faktisk ikke ironisk ment.

10. Hoochy mama!

Jeg kan tenke meg at både Den Store (ingen dobbeltbetydning her, dessverre. Han kan være riktig så bresk ved tastaturet, men det stopper faktisk der, det er jeg rimelig sikker på) lordX og den Allmektige Elvis Bling Laden kan ha et eller annet interessant usagt.

Greit, så kan vi vel høre på Gunn Samantha også. For husfredens skyld.

9 Kommentarer:

Blogger Esquil sa...

Støtter Vampus i at ting tyder på at du/dere har blogget en vinterdag før. Bloggrollen er jo cremé de la cremé, det tar en del surfing å finne ut. Og statcounter er allerede på plass.

Samtidig er humoren på et såpass høyt nivå at det ekskluderer mange kandidater.

Lord? ER det deg?

9:53 p.m.  
Anonymous Anonym sa...

haha! Ser du går hardt ut ihvertfall. Men det er nok sant. ikke at jeg vet hva bresk er... Men for deg Åshild er jeg nok mange nummer for liten.

10:50 p.m.  
Blogger Tine sa...

John T: For å dra en "Vampus,"
Not. Fucking. Interested. Men har du virile og heite venner, kan vi alltids snakkes...

Esquil: Det er faktisk ikke så vanskelig å lese blogger. Man legger merke og plukker opp et og annet, da vi ble enige om å blogge, var det jo ikke fordi vi aldri hadde lest en blogg før.
Siden vi allikevel skal svare direkte, og jeg fortsatt er for spalten om pinlige spørsmål, så kan jeg innrømme at jeg har vært borti mye hvor det i grunn hadde vært en FORDEL å være mann, men dette er helt klart ikke en del av det. Er forresten høyst fornærmet over antydelsen, og venter spent på svar om hvordan du har planer om å gjøre det godt igjen.

Kent: Det kan nok stemme. Jeg har mine standarer.
"Å breske seg" betyr det samme som "å tøffe seg." Bresk blir adjektivet. Den dagen jeg gir opp drømmen om å bli pornostjerne skal jeg seriøst vurdere å bli norsklærer.

2:01 a.m.  
Blogger Tine sa...

Hmmm... Mulig at det heter standarder?

Gir opp norsklærer-karriere først som sist. Best å ha fokus på en ting om gangen, GS er dessuten et mye bedre læreremne enn meg. Ihvertfall stilmessig.

2:03 a.m.  
Blogger Esquil sa...

Var egentlig ment som kompliment. Jeg mente å antyde at lorden er dame.

Trekker påstanden forresten. Dere glemte jo å åpne kommentarfeltet for alle. Samme startfeilen som jeg gjorde sjøl.

Du har rett, jeg har kommet skjevt ut. Takk for at dere sjenker oss menneskene på jorden denne glimrende bloggen! We're not worthy. Og det jeg sa om morratryne stemmer neppe, ut fra bildene synes jeg dere er søte begge to, veldig store øyne riktignok, men, søte.

8:20 a.m.  
Anonymous Anonym sa...

Det finnes en Åshild fra Torshov som jobber på en skole. Hun er ganske ung også...

9:54 a.m.  
Blogger Gunn Samantha sa...

Da får du gå og spørre henne om hun ligger rundt. Det kan bli et artig syn.

11:15 a.m.  
Blogger Odd sa...

Morosamt.

1:40 p.m.  
Blogger Lindkvist sa...

He-he. He-he.
Minner meg litt om pulevenner.
He-he.

8:33 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Hjem