onsdag, august 30, 2006

Gunn Samantha : Vi blir anerkjent

Etter mange lange minutter i forelesningssalen med internasjonal politikk var jeg ikke videre begeistret da jeg låste meg inn i leiligheten. Jeg hadde alvorlig overvektig rimipose i den ene hånden, klisne nøkler i den andre (note to self: Spis sjokolade, ikke spar) og usedvanlig frizzy hår på hodet. Sistnevnte får meg til å se ut som et lykketroll med palestinaskjerf, og kombinert med høyden min (1.62 når jeg står på tærne) gir det et ufattelig useriøst inntrykk. Kan ikke redde verden seende slik ut. Derfor: Heller dårlig stemning.

Det hjalp ikke at Åshild hadde lovet å vaske gulvet, og i stedet hadde gravd seg et hull midt på det og satt med min (MIN) bærbare i fanget og jublet hemningsløst. Jeg trodde hun var inne på en av disse pornosidene sine igjen (jeg har sett loggen), men det var heller verbale utsagn som tilfredsstilte henne i dag.

"Vi er blitt linket til hos Vampus, kjære deg!" hylte hun begeistret og slengte nesten datamaskiner, leppestifter og jenteblader veggimellom. Men Vampus, hun bloggeren som alle har hørt om? Åshild synes derimot dette var et naturlig første skritt på vei mot kjendisstatus:
"Vel, jeg hadde meg jo med han ungehøyrefyren i forrige uke, kanskje hun har fått høre om oss derfra? Jeg tror han likte meg." Jeg er så heldig å ha naborommet, og vet at han likte henne. Jeg skal ærlig innrømme at jeg fra denne Unge Høire-herren hadde forventet engasjerte utrop a la "Å gid, nu kommer jeg", "Kjære deg, dette er nesten like godt som rødvin", men i stedet var det gledelig nok mer... maleriske utrop. Jeg ønsker meg lydisolering til jul.

8 Kommentarer:

Blogger VamPus sa...

Hirr hirr.. ping dere på bloggrevyen.com så får dere flere lesere :-D

4:59 p.m.  
Blogger Hjorthen sa...

Øyhh! Jeg har da forlengst linket til dere jeg også!

Jeg har til og med kategorisert dere som unge og lovende!

(men dere må åpne opp for kommentarer også fra folk som ikke har Bloggerkonto synes jeg)

6:31 p.m.  
Blogger Tine sa...

Vampus: Ah. Lurt:)

Hjorten: Jammen ja! Dette er jo orgasmisk, ihvertfall nesten! Vi (ok, GS da,)bøyer oss i støvet, og har selvfølgelig ordnet dette med kommentarene. Det var det minste vi kunne gjøre. GS vettu, skal alltid være så ordentlig av seg. Håpløst tilfelle om du spør meg.

7:10 p.m.  
Blogger Rambukk sa...

Øyhh2!: ..og jeg bestemte meg for å linke i går, men har ikke kommet så langt ennå. Morsomt konsept, morsomt skrevet, keep fighting!

10:46 p.m.  
Blogger John T. sa...

Jeg har OGSÅ hatt meg med en Unge Høyre-gutt. Dette forklarer ALT.

11:37 p.m.  
Blogger Gunn Samantha sa...

Rambukk: Vi vet jo alle at det er tanken som teller, så tusen takk :)

John T: Hvorfor ikke SV-gutter? Jeg mistenker at de er hakket mer ildfulle...

9:49 a.m.  
Blogger John T. sa...

Vet du, det tror jeg ingenting på.

SVere skal liksom være så sjelfulle og gærne og engasjerte og viltre. Små fyrrige Kristin Halvorsener og lekre sexdyr som Audun Lysbakken.

Så ser du plutselig hvor feil du tar når du sniker utenfor landsmøtesalen deres. Gamle hekletanter med lusekofte og Olav Gunnar Ballo-kloner opphøyd i n'te potens.

(Og da snakker jeg potens som i matte.) Tror jeg skal fabulere litt rundt dette, og frambringe min analyse av hvordan politikere er i sengen.

4:01 p.m.  
Blogger Tine sa...

John T. vi snakker faktisk negativt om hekling. Det er ikke noe morsomt. Ikke litt en gang. Senest her om dagen så kunne faktisk jeg og GS sitte en hel fuckings time sammen og se på tv på sovesofaen hennes uten å krangle,( unnskyld, jeg mener "diskutere") nettopp fordi vi heklet samtidig.

Om noen lurer så jobber jeg med et dildoetui, mens GS lager et pannebånd eller et penal eller noe sånt. Who cares egentlig?

1:48 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Hjem