torsdag, september 21, 2006

Gunn Samantha : master, i am

Av og til setter Åshild seg ned for å ha en jenteprat. Etter at vi en minneverdig dag i juli fant ut at vi skulle dele leilighet (Det er forøvrig en morsom historie. Jeg tror Åshilds eksakte ord da hun fikk se meg første gang var "Ehe. Erm. MAMMA!" hvorpå hun gikk rundt meg tre ganger, tok på et nytt lag maskara og sa tvilende til vår ærverdige felles grandonkel "Sånn teknisk sett, er jeg i slekt med dette, liksom?") og (det var en lang parentes!) hun fant ut at jeg ikke brukte eyeliner, har hun vært hellig overbevist om at jeg er mindre jente enn hun er. Og dere tror jo sikkert det hun sa om at jeg ikke har prøvd tamponger eller kondomer. Dere om det. (Men sånn forresten: Jeg HAR prøvd tamponger, men det betyr ikke nødvendigvis at jeg liker det. Det er unaturlig å ha tamponger inni seg. Den første kvinnen som kom på dette må ha hatet seg selv. Og hva kondomer angår, må jeg jo si at de var uprøvd på det tidspunktet.)

Men uansett. Disse "kurskveldene" starter alltid med at Åshild tar på seg innfatningene sine. De som gjør at hun skal se mer inklekte... inteklekt... ut, og i dag hadde hun overgått seg selv og tegnet plansje på baksiden av en reklameplakat.
Åshild: Kjære Nicoline. Kan jeg ikke kalle deg Nicoline? Det klinger så mye bedre enn... Åh, du vet hva du heter.
Meg: Nei. Nicoline høres ut som hun går på amfetamin.
Åshild: Amalie, da?
Meg: Jeg lever ikke på 1800-tallet.
Åshild: Veronica!
Meg: ... Var är din blåa hatt?
Og slik holdt vi på en stund. Etter å ha levd med Gunn Samantha i 23 samfulle år (oppkalt etter en bestemor og en kioskromanheltinne) skal jeg sannelig ikke gi opp.
Åshild: Javel, da. Hør nå, Sophia...
Meg: Gunn Samantha!
Åshild: Hør nå, hør. I dag skal vi lære om gutters underliv
Meg: Erm.
Åshild: Du skjønner, du bor sammen med en ekspert på dette området. Det er viktig å vite litt om slike ting, før du, du vet. (Egentlig sa hun ikke "du vet", men jeg tenker det er grenser for hva man legger ut på nettet)
Meg:(hyperentusiastisk) Takk. Hva skulle jeg gjort uten deg.
Åshild: Du skjønner (dette er tidspunktet hun drar frem plansjen.) det finnes mange forskjellige...

Hun ofrer seg sannelig for meg, det må jeg innrømme. Tenk å fortelle meg om dette i hele 26 minutter! Hun hadde en fryktelig tid mens hun beskrev alt dette, altså...

5 Kommentarer:

Blogger Odd sa...

.best

4:13 p.m.  
Blogger Nico sa...

Bør jeg føle meg støtt hvis jeg heter Nicoline Amalie? For i såfall heter jeg ikke det...!

6:30 p.m.  
Blogger Gunn Samantha sa...

Jeg ville argumentert vekk hva det skulle være om det var Åshilds forslag.

1:50 a.m.  
Blogger Tine sa...

Odd: Ble du imponert?

Nicoline: Nicoline Amalie, jeg synes det er bra navn. Ikke pornonavn slik som meg, riktignok, men du er du og du duger;)

Gunn Sam: DET har vi fått med oss.

1:12 p.m.  
Blogger Odd sa...

asshild: dypt.

7:08 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Hjem