torsdag, september 21, 2006

Tine : PS4

Hei!
Åshild, har du prøvd å rette ut kjønnshåret ditt noen gang?

Hilsen Nicklas

P.S. Kan jeg få hilse til mamma, naboen min, Elise (Hu er fiiiiin!), og litt til kjæresten min da.


Hei Nicklas!

Selvfølgelig skal du få hilse til de kjente og kjære, men ikke til Elise. Ikke vær utro. Utro gutter er de eneste jeg ikke går for.

Først og fremst, vi driver ikke med hår i maten, men om jeg hadde hatt hår så ville jeg nok sannsynligvis ikke tatt meg bryet med å rette det ut. Det kan bli ganske så klamt, og da er på en måte litt av vitsen borte.

Pussig at du nevner dette med kjønnshår forresten. Gunn Sam og jeg hadde nemlig en liten diskusjon her en morgen. Det begynte da jeg fant lange, høyst umoderne, kjip-bibliotikar-finner-seg-selv-og-farger-håret-brune krøller (jeg vet, fatalt tilfelle. Jeg prøvde å fortelle henne at "blonds have more fun" og at jeg var et prima eksempel på akkurat det, men hvem hører på meg? Flaks for henne at hun fortsatt tror Palestinaskjerf er hipt og trendy spør du meg) sittende fast i rettetangen MIN. Ikke sant, særs udelikat. Som om noen hadde voldtatt den hardt og brutalt, og bare latt den ligge igjen for å dø. At den dessuten var blitt lånt uten noen som helst form for forespørsel gjorde at hjernen min var i ferd med å koke over. Fuck-faen-i-ikke-noe-porno-helvete. Tenk så flaut om jeg hadde en venninne på besøk som ville låne den. Ved første øyenkast kunne man lett ta det for å være kjønnshår, og det er jo ganske spesielt... Jeg konfronterte selvsagt hovedmistenkte først som sist med beskyldningen, og etter litt utspørring viste det seg at det var GS som hadde lånt den (bombe). Aksel hadde nemlig gitt uttrykk for at en venninne av han hadde blitt så fin på håret (FÆÆÆÆÆÆÆÆG!) etter at hun hadde fått det rettet ut. Stakkars GS skulle bare gjøre han glad, noe som hadde resultert i at store hårtjafser hadde blitt lettere svidd. Jeg som hadde trodd hun bare hadde vært uheldig med middagen i går...

Jeg ristet på hodet og lærte GS nøkkelen til en manns hjerte: la han forstå at du er totalt uimotståelig. Jeg skjønner at utgangspunktet er litt bedre for meg enn for GS, men allikevel. La han jobbe for å få deg, og synes han ikke du er fantastisk som du er, ja da kan det i grunn være akkurat det samme med hele fyren.

(Nå skal det være sagt at det er jeg som har lagt beslag på 7/8 av skap-plassen på badet, og det er ikke bare en dildo (hett tips! Fantastisk til å henge smykker på, da vet du liksom hvor du har dem!) og kondomer som opptar den plassen, men det snakker vi ikke kom.)