tirsdag, oktober 31, 2006

Gunn Samantha : uten en tråd

Etter det lille bloggutbruddet igår, ba jeg i all vennlighet hennes høyhet frøken Åshild sette på klesvasken. I tre måneder har det nå vært meg som har hatt ansvaret, og da hun i går presterte å si hvor "deilig det er at du liker å ta klesvasken", gav jeg henne stedsangivelser for Viktor (vaskemaskinen heter faktisk det. Det er en vaktmester med utrolig dårlig humor som har hengt opp en laminert plakat over Viktor: "Vennligst ha BH-ene i vaskeposer før du gir dem til Viktor - han blir så distrahert av synet.") og fortalte om konseptet med 40- og 60-graders vask.

18 minutter senere hadde jeg en storøyd Åshild midt foran meg.
"HVA har jeg sagt om enzymer, Gunn Samantha?"
"Drit i det da. Jeg ser på Kronprinsessen."
"De smitter. Sant? Smitter! Det betyr at når jeg må vaske mine lekre stringtruser og dyre BH-er sammen med dine laser, kan det hende at deres dårlige karma smitter over på mitt."
"Du tror ikke du overdriver litt nå?"
"Det kan være. Men uansett. Dette sier jeg om din gode venn..."
(her måtte hun ta pause fordi jeg lo så jeg gråt)
"... og ikke minst din støttende slektning: DU TRENGER NYTT UNDERTØY! Herrejesusihimmelen, undertøysskuffen din må jo se ut som en reklamekatalog for Sloggi!"
"Hvitt passer med alt, tangatruser er bare uhygienisk og svarte blonder er for horer."
"Ikke bare horer, jeg har minst tre med svarte blonder!"
"Jeg lar den stå ubesvart."
"Du trenger nytt undertøy, my friend. Hva skal du i morgen?"
"Jeg skal... uhm... Det var altså..."
Og så plutselig hadde jeg en shoppingavtale med Åshild.

Vi startet på Hennes og Mauritz. Siden Åshild har sett litt for mye på Motepolitiet, fikk jeg i oppgave å finne undertøy selv. Jeg tenkte at jeg ikke skulle prøve å lure noen, og plukket opp tre fine, hvite truser i 3-for-2-hylla. Åshild var ikke fornøyd.
"Hvem vil ha sex med noen som bruker samme undertøy som mammaen deres?"
"Hvem vet hva slags undertøy moren sin bruker?"
"Kan vedde på at Aksel var en slik from gutt som tok klesvasken hjemme. Du har ikke mange hemmeligheter etter det, I tell you."
"Så rosa og grønt undertøy vil bedre sexlivet mitt, er det det du forsøker å si?"
"Fast you learn, young Jedi."
Her ble det en liten avsporing fordi jeg ikke kunne skjønne når hun hadde tatt lang nok pause i Lovlig Blond-tittingen til å få med seg Star Wars-filmene. Hun begynte med en lengre utlegning om en forelskelse i niende klasse som hadde sammenlignet henne med prinsesse Leia, og for å få ham på kroken måtte hun jo lære seg hans interesser. Siden har hun brukt dette som sjekketriks hver gang hun finner en som ikke lar seg sjarmere av den udødelige "Hos deg eller meg?"
Tilbake til undertøysavdelingen så personalet litt ondt på oss fordi jeg tviholdt på noen hvite, komfortable truser mens Åshild viftet noen lilla truser - nei stryk den - tråder foran ansiktet mitt og høyt proklamerte at "Drit i maten! Dette er veien til en manns hjerte!" Slåsskampen som fulgte gjorde at vi ødela såpass mange truser at vi egentlig har ruinert begges undertøysbudsjett til langt over nyttår. Men hei - noe skal man ofre for å slippe å se ut som en pornostjerne!

3 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Endte du ikke opp med lekkert undertøy?? Skuffende ;)

10:07 a.m.  
Blogger Annikken sa...

Fint undertøy kan gjøre underverker med selvfølelsen, selv om ingen kan se det!!

4:07 p.m.  
Blogger En liten blå høne sa...

Eller enda bedre... Intet undertøy i det hele tatt! :)

4:56 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Hjem